Blog

Waarom online verkopen een goeie zet is

4 min. lezen

De consument heeft steeds meer te besteden en doet dit graag en steeds meer online. Waarom achteraan lopen als u ook vooraan kan lopen?

Aanmelden op de Google Cloud

2 min. lezen

Zelf niet voldoende technische kennis om een API key te genereren op de Google Cloud Console? Met deze handleiding geeft u uw webpartner de toegang om zo'n key aan te maken in uw naam.

Kenmerken van een “goed” logo

4 min. lezen

Een logo moet er niet alleen goed uitzien, er zijn nog een aantal zaken waar u rekening dient mee te houden bij het ontwerpen van een logo. Hoe goed scoort uw logo?

De beste koerier voor uw webshop?

3 min. lezen

De beste koerier voor uw webshop? Die bestaat niet! Ontdek hoe wij te werk gaan en u de volledige flexibiliteit geven om steeds de meest interessantste koerierdienst(en) aan uw webshop te koppelen.

Het verschil tussen hosting, domeinnaam en SLL

3 min. lezen

Drie termen die noodzakelijk zijn voor het laten draaien van uw website. Maar wat houden ze precies in?

Cyber monday en uw webshop

3 min. lezen

Na Black Friday komt Cyber Monday eraan! Een online feestdag die ook voor uw webshop een stijging in omzet kan betekenen! Ontdek wat Cyber Monday is en hoe u het verschil kan maken.

Al gehoord van Singles Day?

2 min. lezen

Valentijn, Black Friday, Cyber Monday... Er zijn genoeg feestdagen om met speciale promoties uit te pakken op uw webshop. Maar vanuit China komt er nog zo'n speciale dag overgewaaid. De impact van de zogenaamde "Singles Day" mag u niet onderschatten!

Dit is de grootste fout die een webshop kan maken

3 min. lezen

Er werd onderzocht welke de nummer 1 fout is die een webshop kan maken. Ook in uw webshop kunnen hierdoor enorm veel klanten afhaken. Pleit uw webwinkel schuldig?

10 Extra manieren om uw website te promoten

5 min. lezen

Daar is hij dan; uw website. Een streling voor het oog, en van onmetelijk potentieel. En nu? Wacht u tot de bezoekers toevallig op website landen? Met deze tips zorgt u ervoor dat ze snel de weg naar uw www vinden.

Waarom een website broodnodig is…

4 min. lezen

Bijna iedereen lijkt er eentje te hebben. De één al wat uitgebreider dan de ander. Maar waarom is het zo belangrijk dat u over een website beschikt én dat de website een bepaalde kwaliteit uitstraalt?

Blijf op de hoogte!

Laat uw e-mailadres achter en blijf op de hoogte van alle tips en tricks van de digitale marketing.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte!