Web applicaties

Web applicaties bij COPIXA

Moderne technologie

Bij het ontwikkelen van een webapplicatie wordt er meestal met een framework gewerkt. Een gestructureerd kader waarin we uw project kunnen realiseren. Welke technologie we gebruiken verschilt per applicatie. Door uw probleem grondig te analyseren kunnen we onze methodiek en tools afstemmen op uw project.

Headless (API-first)

Als de technische vereisten van uw project het toelaten, werken we graag headless. Dit wil zeggen dat we de applicatie an sich gescheiden houden van de data. Zo hebben we één centraal netwerk waar alle data verwerkt worden, en kunnen we zowel mobiele applicaties als webapplicaties hieraan koppelen.

Waaier aan toepassingen

Het internet staat vol productiviteitsapps, maar toch kan u geen match vinden met uw workflow? Dan is ons maatwerk de oplossing voor uw probleem. Van facturatieprogramma tot een CRM- of ERP-systeem op maat. Hebt u een idee? Daag ons uit!

Gebouwd op open source

Onze apps zijn gebouwd op technologieën zoals Laravel en Vue.js. Dit zijn frameworks die zonder licentie gebruikt kunnen worden om moderne toepassingen op te zetten. We werken “volgens het boekje”, zo kunnen eventuele andere partners verder werken en meehelpen aan de applicatie.

Onze samenwerking

Het idee

Alles start met een idee. U hebt een fantastisch idee voor een webapp? Of misschien zit u met een probleem waar een app de oplossing kan bieden? Vertel het ons, wij denken mee in uw verhaal.

Analyse

Tijdens een eerste gesprek starten we al met een analyse. Hierin luisteren we zowel naar uw idee of probleem, maar bieden wij ook al technische mogelijkheden aan. We bespreken wat de ideale aanpak zou zijn om succes te garanderen.

Design

We tekenen de structuur van de app uit en beginnen het visuele aspect uit te bouwen. We zorgen voor een interface die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf, met een uitstekende user experience in het achterhoofd.

Development

De flow en de user interface van de applicatie staat nu op punt, dus onze developers kunnen aan de slag. Gepaard met de nodige dosis koffie schrijven ze de nodige code volgens de regels van de kunst.

Testing

Alles is op maat gemaakt, waardoor er in de beginfase zeker nog kleine foutjes kunnen sluipen. Na iedere feature die we ontwikkelen, gaan we deze dan ook actief gaan testen en bijsturen waar mogelijk.

Lancering

Het moment waar we al die tijd naartoe gewerkt hebben. Tijd voor een woordje uitleg, oplevering en go-live. Uw nieuwe webapplicatie staat vanaf vandaag online en zowel u als anderen kunnen deze beginnen gebruiken.

En nu groeien maar...

Ons verhaal stopt niet na oplevering. Door middel van wat wij een deployment strategie noemen kunnen we updates blijven sturen. Zo kan uw applicatie doorheen de tijd groeien en zich volledig aanpassen aan uw wensen.

Daag ons uit!

Heeft u een idee? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. Tijdens een eerste gesprek kunnen we onze verwachtingen op elkaar afstemmen, en kijken wat de beste aanpak kan zijn.