Realisaties

Onze showcases vullen wij regelmatig verder aan. Uw webprojecten en betere online aanwezigheid, dat is echter onze prioriteit nummer 1! Naast de hieronder vermelde showcases, kunt u steeds bij ons terecht voor andere referenties en opgeleverde projecten.

Webshop ontwikkeling Backsound

Klaar voor magische concerten en inspirerende merchandising? Backsound ondersteunt karaktervolle artiesten zoals BRONSKI en JO CASSIERS, hun concerten, events én promo.

Webshop broodjeszaak

E-commerce als oplossing om wachtrijen te vermijden en betalingen automatisch te laten verlopen. Klanten kunnen gemakkelijk online bestellen waardoor de zaakvoerders de bereidingen gestructureerder kunnen plannen.

Bestelomgeving Brandweer Westhoek

Voor Brandweer Westhoek ontwikkelde COPIXA een bestelomgeving op maat voor het online bestellen van benodigdheden per brandweerzone.

Webshop met productconfigurator

Ook voor geschenkfabriek.be ontwikkelde het COPIXA team een tailor made e-commerce oplossing. Een uitgebreide en flexibele product configurator voor de bedrukking van relatiegeschenken, om de eindklant in staat te stellen zowat alles te configureren en personaliseren.

Webshop dakplaten.be

COPIXA ontwikkelde een webshop op maat voor het online configureren en bestellen van dakplaten. Onze klant was hierbij op zoek naar een webwinkel waar men, afhankelijk van de configuratie en keuze van het hoofdproduct, automatisch een aantal toebehoren en accessoires te zien krijgt om als extra aan de bestelling toe te voegen (cross selling).

Webdesign ACD Roeselare

Voor ACD te Roeselare werd deze website door COPIXA ontworpen, ontwikkeld & volledig afgestemd op de bestaande huisstijl van het bedrijf. Door de uitgebreide bedrijfsstructuur werd een dealer locator op maat gemaakt en beschikt deze website over landspecifieke prijzen voor bepaalde content types, een koppeling met het CRM-pakket, dynamische submenu's op basis van de keuze van de bezoekers en een afgeschermd gedeelte met specifieke documenten enkel toegankelijk voor de officiële verdelers van de ACD producten.

Officiële website identificatie katten (& honden)

Zetes vertrouwde op COPIXA voor de officiële website, de koppeling met de applicatie en het online platform ter identificatie van katten. Een uitgebreid Drupal project op het lijf van COPIXA geschreven!

Webshop met offerte- en bestelmogelijkheid

Online prijzen vergelijken, info over de materialen raadplegen, offertes opvragen of goedkeuren en online bestellen. Een webshop afgestemd op de tegelbranche.

Webshop met productconfigurator

Naast een configurator om real-time prijsupdates en verzendmogelijkheden te bekijken, werd de webshop uitgerust met een offertemodule.

Website horecazaak

Met behulp van een laptop en fototoestel verzorgden we de website voor het vernieuwde St-Christophe in Ieper. Een 'lichte' vintage look met cognac-tinten, aansluitend op het vernieuwde concept.

Webshop voor outdoor wellness

Sabo Welness Outdoor zocht (en vond) een partner voor de ontwikkeling van een webshop voor het zeer uitgebreide gamma aan producten. Een overzichtelijke webomgeving waar aangenaam navigeren voor de bezoeker een focus is, draagt op deze manier bij aan een correct online verhaal!

Support platform fietsherstellingen

Ontwikkeling van een gecentraliseerd platform voor fietsherstellingen, inclusief specifieke facturatie module op maat.

CMS ontwikkeling met XML export functie

COPIXA ontwikkelde een CMS dat klanten in staat stelt om op een gebruiksvriendelijke manier XML-bestanden aan te passen.

Tool om landingspages te genereren

Een website waarbij de klant zelf in staat is om met een paar muisklikken landingspages te genereren. Deze worden gebruikt als promotiecampagnes voor vastgoed.

Facturatiepakket op maat

De boekhouding en BTW-regels voor fietsenwinkels en herstellers zitten anders in elkaar. De oplossing? Een facturatie pakket op maat met automatische exportfunctie naar PDF.

Wilt u hier ook staan?

Meer dan welkom! Daag ons uit met uw idee of probleem. Wij helpen u graag verder. Stuur ons vandaag nog een berichtje, dan kunnen we vrijblijvend afspreken om de mogelijkheden te bekijken.