Showcases

Onze showcases vullen wij regelmatig verder aan. Uw webprojecten en betere online aanwezigheid, dat is echter onze prioriteit nummer 1! Naast de hieronder vermelde showcases, kunt u steeds bij ons terecht voor andere referenties en opgeleverde projecten.

Webshop broodjeszaak

E-commerce als oplossing om wachtrijen te vermijden en betalingen automatisch te laten verlopen. Klanten kunnen gemakkelijk online bestellen waardoor de zaakvoerders de bereidingen gestructureerder kunnen plannen.

Officiële website identificatie katten

Zetes vertrouwde op COPIXA voor de officiële website, de koppeling met de applicatie en het online platform ter identificatie van katten. Een uitgebreid Drupal project op het lijf van COPIXA geschreven!

Webshop met offerte- en bestelmogelijkheid

Online prijzen vergelijken, info over de materialen raadplegen, offertes opvragen of goedkeuren en online bestellen. Een webshop afgestemd op de tegelbranche.

Webshop met productconfigurator

Naast een configurator om real-time prijsupdates en verzendmogelijkheden te bekijken, werd de webshop uitgerust met een offertemodule.

Website horecazaak

Met behulp van een laptop en fototoestel verzorgden we de website voor het vernieuwde St-Christophe in Ieper. Een 'lichte' vintage look met cognac-tinten, aansluitend op het vernieuwde concept.

Webshop voor outdoor wellness

Sabo Welness Outdoor zocht (en vond) een partner voor de ontwikkeling van een webshop voor het zeer uitgebreide gamma aan producten. Een overzichtelijke webomgeving waar aangenaam navigeren voor de bezoeker een focus is, draagt op deze manier bij aan een correct online verhaal!

Support platform fietsherstellingen

Ontwikkeling van een gecentraliseerd platform voor fietsherstellingen, inclusief specifieke facturatie module op maat.

CMS ontwikkeling met XML export functie

COPIXA ontwikkelde een CMS dat klanten in staat stelt om op een gebruiksvriendelijke manier XML-bestanden aan te passen.

Tool om landingspages te genereren

Een website waarbij de klant zelf in staat is om met een paar muisklikken landingspages te genereren. Deze worden gebruikt als promotiecampagnes voor vastgoed.

Facturatiepakket op maat

De boekhouding en BTW-regels voor fietsenwinkels en herstellers zitten anders in elkaar. De oplossing? Een facturatie pakket op maat met automatische exportfunctie naar PDF.

Wilt u hier ook staan?

Meer dan welkom! Daag ons uit met uw idee of probleem. Wij helpen u graag verder. Stuur ons vandaag nog een berichtje, dan kunnen we vrijblijvend afspreken om de mogelijkheden te bekijken.