Wat we doen

Webdesign op maat

Webdesign op maat

Mensen maken veelvuldig gebruik van het internet om een geschikte leverancier te vinden. Uw website is dan ook vaak het eerste wat bezoekers van uw bedrijf te zien krijgen. Via professioneel webdesign kunt u bezoekers kennis laten maken met uw bedrijf.

Meer info
Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Door de snelheid en het gemak, kopen steeds meer mensen hun producten online. Wanneer u als handelaar over een goed functionerende webwinkel beschikt, bereikt u 24 uur per dag, 7 op 7 een grotere doelgroep, waardoor u niet langer gelimiteerd bent in aanbod en de omzet van uw bedrijf kunt verhogen.

Meer info
Web applicaties

Web applicaties

Van facturatieprogramma tot een CRM- of ERP-systeem op maat. Gebouwd op betrouwbare open-source technologie volgens de regels van de kunst. Hebt u een idee voor een specifieke webapplicatie? Daag ons uit!

Meer info
Branding

Branding

De meeste bedrijven hebben lang over hun naam nagedacht, maar om professioneel over te komen, hoort daar ook een kwalitatief logo en een doelgerichte huisstijl bij. Wij kunnen u helpen om uw bedrijf van een visuele identiteit te voorzien. Zo kan u zich beter onderscheiden op de markt en zullen klanten u sneller (h)erkennen.

Meer info

Define. Design. Develop.

We bedenken een strategie, een doel. Misschien weet u niet wat u precies zoekt of wie uw exacte doelgroep is. Het team van COPIXA bestudeert de hindernissen, de do’s and don’ts en helpt mee een strategie te bepalen om het maximum uit uw merk, product en identiteit te halen.

Uniek en krachtig design kan u onderscheiden van uw concurrenten.  Wij ontwerpen en ontwikkelen steeds afgestemd op uw strategie voor een blijvende indruk bij uw (potentiële) klanten.

Met voldoende voorraad koffie en passie starten onze developers met het schrijven van de code. Zij creëren een snelle, mobielvriendelijke en stabiele webomgeving. Een website of webwinkel om van uw bedrijfsstrategie een succes te maken.