Wie we zijn

Creatief en doordacht

Na meer dan 12 jaar zijn wij een klein, maar gepassioneerd team van jonge en enthousiaste developers, designers & marketeers gespecialiseerd in digitale creaties. Onze missie is om gebruiksvriendelijke websites, webshops en op maat gemaakte web applicaties te ontwikkelen en onze klanten te helpen met de optimalisatie en de rentabiliteit van digitale marketing. Op maat gemaakte oplossingen, afgestemd op wat uw bedrijf exact nodig heeft, dat is onze dagelijkse focus. Voor ons staat de ontwikkeling van uw digitaal ondernemen op nummer 1 als prioriteit.

Maar naast dat creatieve is natuurlijk uw strategie van heel groot belang. Daarom polsen we bij een eerste kennismaking hoe ver u hiermee staat. Hoe kunt u digitaal de correcte stappen nemen om uw doelstellingen als bedrijf te halen? Hoe gaan uw concurrenten de strijd aan? Waar ligt online voor u het grootste groeipotentieel en hoe of via welke kanalen kan u de gewenste doelgroep gaan bereiken? Pas wanneer dit alles duidelijk is, gaan we aan de slag om uw visuele identiteit te ontwerpen of ontwikkelen.

Aangename kennismaking.

Arne

Krak in zijn vak! Van strategisch meedenken tot design en pure ontwikkeling. Met een creatieve visie en oog voor detail helpt hij uw online reputatie en webomgeving op te bouwen of te optimaliseren.

Jeroen

Creatieve duizendpoot! Het omzetten van design naar web, de begeleiding doorheen het beheer van uw content en ondersteuning tijdens en na de ontwikkeling. Optimaliseren en scoren in de zoekmachines om uw omzet te vergroten? Zijn absolute prioriteit!

Jurgen

Oprichter en zaakvoerder. Zijn passie? Uw online strategie bepalen en uw investering laten renderen, design, planning, project begeleiding en opvolging binnen het ganse creatieve proces van de ontwikkeling van uw digitaal verhaal.